Jääkuulat: Hoida ihoa ilman kosmetiikkaa

Jääkuulat ovat särkymättömästä lasista valmistetut kauniit ihonhoitotuotteet, joiden sisällä on jäätymätöntä nestesekoitetta.

Lasikuulat tulevat pareittain, eli molemmille käsille on omansa. Ne ovat elegantit ja kauniit ja näyttävät ihanilta kylpyhuoneesi hyllyssä ja tuntuvat vielä ihanammilta ihollasi.

Kuulat ovat valmistettu huippulaatuisesta, särkymättömästä Pyrex lasista, joten ne ovat turvallisia ja helppoja käyttää.

Niiden sisällä oleva jäätymätön neste takaa sen, että ne kestävät viileänä pidempään, eikä niistä tule tahmeita ja valuvia kuten muista kylmähoitoa tarjoavista tuotteista.

Huomaat myös, että jääkuulat tulevat ihanassa laatikossa, jossa niitä on helppo kuljettaa mukana. Voit hyvin ottaa jääkuulat esimerkiksi mukaan matkallesi ja poistaa matkan aiheuttaman väsymyksen silmiesi alta käden käänteessä.

Helppoa itsehoitoa ihon kirkastamiseksi ja turvotuksen poistamiseksi

Jääkuulat tarjoavat suuren määrän hyötyjä sinulle ja ihollesi. Toisin kuin monet muut kauneudenhoitotuotteet, nämä kuulat hyödyntävät luonnon omaa salaista asetta ihosi hyväksi – kylmää.

Kauneudenhoidon ammattilaiset ovat jo vuosien ajan luottaneet kylmähoitoihin johtuen sen uskomattomasti kyvyistä vähentää turvotusta, punoitusta sekä rauhoittaa ihoa.

Monet julkisuuden henkilöt, kuten Kate Moss ja Cindy Crowford luottavat kylmähoitojen tehoon omassa ihonhoidossaan.

On iho-ongelmasi mikä tahansa, nämä viilentävät jääkuulat voivat auttaa. Ohessa parhaimpia hyötyjä mitä voit saavuttaa viilentävien lasikuulien avulla.

#1 Edistää kasvojen lymfavirtausta ja verenkiertoa

Tiedäthän kuinka punaposkiselta näytät ja kuinka ihosi oikein hehkuu ja näyttää virheettömältä, kun tulet kauniina talvipäivänä sisään kävelyltä. Se johtuu siitä, että kylmyys supistaa verisuoniasi, jolloin kehosi joutuuu pumppaamaan verta entistä kovemmin, mikä lisää verenkiertoa kasvoillasi ja tuo enemmän happea ihollesi.

Tämän seurauksena kasvojesi iho näyttää kirkkaammalta, nuorekkaammalta ja levänneemmältä. Jääkuulien hierova liike edistää myös kehosi lymfajärjestelmän toimintaa ja edesauttaa ylimääräisten nesteiden poistumista kasvoistasi, poistaen samalla turvotusta ja silmäpusseja.

#2 Rauhoittaa, viilentää ja parantaa

On ongelmanasi sitten akne, ruusufinnit tai hoitojen jälkeinen ihoärsytys, jääkuulat ovat ratkaisu ongelmiisi! Kylmä on loistava apuri rauhoittamaan ja ehkäisemään ihon epäpuhtauksia, vähentämään turvotusta ja poistamaan tulehdusta.

Se auttaa myös pienentämään ihohuokosia ja vähentää ihon rasvantuotantoa, joka aiheuttaa näppyjä, mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Nämä taikakuulat ovat loistavia myös voimakkaampien ihohoitojen jälkeen rauhoittamaan ja viilentämään ihoa, samalla nopeuttaen ihon tervehtymisprosessia.

Nämä ovat loistava väline henkilöille, joilla on helposti ärsyyntyvä iho, sillä kylmäkuulat ovat täysin luonnonmukainen hoitotuote ja ovat siksi iholle hyvin hellät.

#3 Tiukentaa ja elävöittää ihoa

Jos ihosi on väsynyt, eikä se tunnu kimmoisalta, jääkuulat tarjoavat sinulle botoxin kaltaisen vaikutuksen ilman neuloja! Kylmä pienentää ihohuokosiasi, joka saa ihosi näyttämään hienostuneen puhtaalta ja kauniilta. Kasvanut verenkierto kasvoillasi palauttaa ihon luonnonmukaisen kimmoisuuden ja eloisuuden, saaden kasvosi ihon näyttämään hehkuvan kauniilta. Jääkuulien hierova liike myös rentouttaa kasvojesi lihaksistoa, häivyttäen samalla kasvoilla olevia juonteita ja ryppyjä.

Uudenlaiset välineet ihonhoitoon kotona

Jääkuulat mahdollistavat sinulle mahtavan viilentävän ihonhoidon kotonasi ilman jääpaloista valuvaa vettä ja muuta sotkua. Jääkuulat ovat myös ergonomisesti muotoiltu, joten niitä on helppo käyttää ja ne pystyvät vaikuttamaan kasvoilla juuri niihin kohtiin, mihin pitääkin.

Käytä niitä aamuisin herättämään ihosi uuteen päivään ja iltaisin rauhoittamaan kasvosi päivän kiireestä ja stressistä. Saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen käytä jääkuulia 1-2 kertaa päivässä, kuuden viikon ajan. Viilentävä hieronta, joka kestää 5-10 minuuttia, on tarpeeksi hoitamaan ihoasi ja saamaan sen hehkumaan. Muista, että ihonhoidossa asiat eivät tapahdu päivässä ja siksi rutiinit ja johdonmukaisuus ovatkin tärkeä osa onnistunutta ja pysyvää lopputulosta.

#1 Puhdista:

Puhdista kuulat ennen käyttöä millä tahansa antibakteerisella puhdistusaineella. Et halua hieroa kasvojasi likaisilla kuulilla, jotka voivat aiheuttaa lisää ihon epäpuhtauksia!

#2 Viilennä:

Pidä kuulia jääkaapissa tai pakkasessa vähintään 30 minuuttia ennen hoitoa. Suosittelemme jättämään kuulat illalla kylmään ja käyttämään aamulla ihonpuhdistusrutiinisi jälkeen.

#3 Hiero:

Suosittelemme käyttämään jääkuulia 3-10 minuuttia kerrallaan. Voit yhdistää kylmähoidon muiden ihonhoitotuotteitesi kanssa, kuten kasvomaskien, voiteiden ja seerumien.

Älä paina jääkuulilla kasvojasi, vaan anna niiden luistaa hellästi ihosi pinnalla. Jääkuulien viilentävä vaikutus pitää kyllä huolen lopputuloksesta.

Aiheeseen liittyvät tuotteet:

Nämä saattavat kiinnostaa sinua:

Jaa somessa

6 vastausta

 1. Tilasin nämä jääkuulat ja olen kokeillut käyttää näitä ilman mitään kosmetiikkatuotteita, edes puhdistusöljyä (puhdistin kasvot ihan vedellä) ja kyllä nämä toimii niinkin. Tilasin jälkeenpäin teidän seerumit ja toimii myös niiden kanssa hyvin.

  Sanon vain sen, että suosittelin kokeilemaan näitä. Olo on tosi hyvä, kun on tehnyt hoidon.

 2. Voiko noita jääkuulia siis käyttää ilman mitään ihonhoitotuotteita vai tarvitaanko joku voide siihen? Toimii siis vähän kuin guasha?

  1. Hei! Kyllä voi käyttää ilman mitään ihonhoitotuotteita. Suosittelemme kuitenkin puhdistamaan kasvojen ihon ennen käyttöä. Itse käyttöön ei tosiaan tarvita kosmetiikkaa.

   Jääkuulat toimivat osittain kuten Gua Sha. Kuulien avulla saat hieronnan lisäksi myös kylmähoidon tehon mukaan, mikä monin tavoin hyödyllistä ihon hyvinvoinnille. Kirjoitimme siitä tänne tekstin.

    1. Kyllä, ehdottomasti! Jääkuulien avulla saat myös kylmähoidon hyödyt, turvallisesti ja hygieenisesti. Gua Sha on erinomainen työkalu ihonhoitoon, mutta meidän kokemustemme ja useiden asiakkaidemme kokemusten mukaan parempia tuloksia saa hyödyntämällä hierontaa ja kylmähoitoa yhdessä.

 3. Moi! Olen ehdottomasti samaa mieltä kohtien 1. ja 2. kanssa omien kokemusteni pohjalta. Kolmosesta voin sanoa, että ihoni on elävämpi kyllä, mutta en osaa vielä sanoa tiukemmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *