Ester cosmetics

Tuotteet

Mustapääimuri

39.00 
Sale!

Mustapääimuri

Mustapääimurin tyhjennät ihohuokoset kuona-aineista (mustapäistä) hellävaraisesti. Imurin pehmeä suutin yhdistettynä hellävaraiseen imutoimintoon puhdistaa ihohuokoset kivuttomasti ja nopeasti. Tuloksena näet peilistä kirkkaan ja puhtaan ihon. Ei enää tuskallista puristelua peilin edessä ja punoittavaa sekä kipeää ihoa, koska voit hoitaa ihosi ongelma-alueet siististi, kivuttomasti ja tyylikkäästi. Suosittelemme tätä tuotetta hankittavaksi yhdessä kasvohöyryttimen kanssa. Höyryttimen avulla voit ensin avata ihosi kaikki huokoset ja mustapääimurilla sitten puhdistaa ne epäpuhtauksista.

39.00 

Jääkuulat

49.00 
Sale!

Jääkuulat

Jääkuulat poistavat turvotuksen ja pöhötyksen tehokkaasti kasvojen alueelta 1-2 minuutissa. Kokeile täysin uudenlaista tapaa löytää helpotus aamuihin, kun peilistä katsoo turvonneet kasvot. Erityisvalmisteiset kylmät jääkuulat aktivoivat kasvojen lymfajärjestelmän ja supistavat verisuonia antaen lopputuloksena hehkuvan ja uudistuneen ihon. "Rakastan Esterin jääkuulia. Käytän niitä lähes joka aamu osana ihonhoitoa. Erityisesti, kun on yhtään turvotusta kasvoilla, sillä ne ovat paras löytämäni apu." - Sara Tunnet ja näet eron kasvoillasi heti käytön jälkeen!

49.00 

Face Serum

Ainoa kasvoseerumi, jonka tarvitset. Ihanan tuoksuinen, hyvin imeytyvä ja tehokkaasti ihoa uudistava kasvoseerumi on loistava valinta ihollesi. Face Serum – tuotetta kannattaa käyttää joka päivä parantaaksesi sen vaikutuksia ikääntymistä vastaan ja antaaksesi ihollesi korkeimman tason kosteutuksen. Huolehdi ihosta jota rakastat. Koko: 30ml

49.00 

Eye Serum

Näet eron ihollasi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Ihanan tuoksuinen, hyvin imeytyvä ja tehokkaasti ryppyjä poistava silmäseerumi on loistava valinta ihollesi. Eye Serum – tuote on suunniteltu päivittäiseen käyttöön parantamaan silmien ympärysten ihon elastisuutta ja täyteläisyyttä sekä poistamaan ryppyjä ja uurteita. Huolehdi ihosta jota rakastat. Koko: 30ml

55.00 

Derma Roller

Derma Roller on yksi tehokkaimmista välineistä ihon ikääntymisen merkkien torjuntaan. Miten Derma Roller toimii? Rullassa on satoja pieniä neulona, jotka tekevät ihon pintaan mikrokokoisia reikiä ja tämä kiihdyttää ihosolujen tuottamista. Se myös auttaa hoitoaineita imeytymään. Derma Rollerin avulla kiinteytät kasvojen ihoa ja lihaksia, vilkastutat pintaverenkiertoa, vähennät ryppyjä. Kaiken tämän jälkeen ihostasi tulee kimmoisa ja sileä. Oikein käytettynä Derma Rollerin avulla voi nopeuttaa monien ongelmakohtien paranemista (aknen vaurioittama iho, arvet, pigmenttierot).

29.00 

Gua Sha + Jaderoller

Ihon itsehoitoa Kiinalaisen perinteen mukaan. Gua Sha ja Jaderulla tulevat aasialaisen kaunehoidonperinteestä, joka on noussut suosioon ympäri maailmaa. Kasvojen hoitaminen on helppoa ja ekologista, kun voit tehdä sen kotona, etkä välttämättä tarvitse lainkaan ihonhoitotuotteita. Yhdessä näitä tuotteita käyttämällä saat ihon kirkastumaan ja turvotuksen poistumaan. Tarvitset vain muutaman minuutin aamustasi. "Moni ystävä innostui näistä ja oli kiva saada ne itsellekin. Ovat olleet kivoja käyttää. Ei ole vaikea oppia näitä."

45.00 

Kasvohöyrytin

Kasvohöyrytin käyttää erityistä nano-teknologiaa, jonka avulla se höyryttää vettä tavallista pienempänä höyrynä joka imeytyy tehokkaammin ihosi huokosiin. Tällä tavalla se kosteuttaa ihoa tehokkaammin, tunkeutuu syvemmälle ihohuokosiin ja samalla ehkäisee aknetta ja mustapäitä. Höyryttimen avulla avaat ihosi huokoset vastaanottamaan voiteita ja seerumeita ja samalla kiihdytät kasvojen verenkiertoa. Helppo käyttöiseen höyryttimeen lisätään vettä, laitetaan laite päälle ja 30 sekunnin päästä pääset nauttimaan spa-hoidosta kotona. Saat 10X tehon verrattuna tavalliseen suihkuun tai veden käyttöön. Voit käyttää tehokasta höyryä apunasi joka päivä. Viimeistele hoito Ester Kasvoseerumilla sekä Ester Silmäseerumilla.

85.00